***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! ДАНС проверява Военен съюз – БНО „Шипка“ за Престъпления против републиката. Санкции за втория най-богат в Русия


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 16 декември    

 

Психопатите са измежду нас, някои са с брадви

***

Получен е сигнал в прокуратурата за вероятно осъществени закононарушения по Глава първа от Особената част на Наказателния кодекс – „ Престъпления срещу републиката “.

Разследва се дали активността на Военен съюз – Българско национално опълчение „ Шипка “ е противодържавна, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Наблюдаващият прокурор е упълномощил на ДАНС да извърши инспекция по случая.

Военен съюз – Българско национално опълчение „ Шипка “ е прочут с про-руските си позиции, пара-военно образование на „ доброволци “ и нападателни послания.

***

Касабов е родом от родопското село Змеица и е първи братовчед на Павел и Румен Вълневи, които бяха притежатели на българо-американската телевизия BIТ. 

Той има 6 компании.

Състоянието на дамата е тежко, направена ѝ е интервенция за унищожаване на далака, заяви прокурор Илиев.

Разследващи потвърдиха, че точно той е нанесъл зверския побой, откакто заварил половинката си да приказва по телефон, в който няма инсталирано устройство за следене и подслушване.

Разярен, сграбчил тенис ракета и я смазал от пердах.

***

Акад. Николай Денков благодари на присъстващите и съобщи: „ Приемам наличието Ви като знак, че сме подготвени да влезем в градивен диалог, с който да осмислим съществуването и на Народното събрание, и да обсъдим опцията за един кабинет, който да има политическа поддръжка “.

***

Съединени американски щати постановиха наказания на предприемача Владимир Потанин (втория най-богат човек в Русия) и финансовия бранш на страната за усилване на натиска върху Москва, съобщи Ройтерс.

От Държавния департамент прецизираха, че наказания са наложени на Потанин, който е един от най-богатите хора в Русия, неговата брачна половинка, пълнолетните му деца, и неговия капиталов холдинг " Интеррос ".

***

„ Не можем да подкрепим ГЕРБ поради неготовността им за правосъдна промяна. 

Няма по какъв начин да имаме една персона като Иван Гешев. 

Очакваме ГЕРБ да имат подготвеност за промяна в прокуратурата “. 

Това съобщи пред Българска национална телевизия Надежда Йорданова от „ Демократична България ". 

***

Всички – с изключение на Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ – гласоподаваха „ за “

***

" Най-малко двама души бяха убити в централния град Кривой Рог, откакто ракета порази жилищна постройка. Представители на локалните управляващи оповестиха и за като най-малко петима ранени ", добави английската медия.

***

Илън Мъск шумно обещаваше безспорна независимост на словото и даже възвърне акаунта на Доналд Тръмп, само че „ независимост на словото “ за него очевидно значи нещо друго, тъй като изтритите сметки са на хора, които са го подлагали на критика. 

Наскоро Мъск обществено изрази какъв брой държи на свободата на словото, разяснявайки, че даже няма да изтрие акаунта на младежа, който следеше самолета му. Но малко по-късно го изтри. А в този момент изтри и сметките на публицисти, които са го подлагали на критика. Без предизвестие и без пояснение. 

***

След издадената заповед, Националният списък на Съединени американски щати разгласява на интернет страницата си 13 173 документа, с което данните за убийството на Кенеди са разкрити към този момент на 97 %.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР